Dnevni horoskop za 13. februar

0

OVAN
Posao – Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savet. Ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje.
Ljubav – Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite.
Zdravlje – Dobro se osećate.

BIK
Posao – Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije.
Ljubav – Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.
Zdravlje – Ukočenost.

BLIZANCI
Posao – Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija.
Ljubav – Sa druge strane, preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.
Zdravlje – Nervozni ste.

RAK
Posao – Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nečija kritika donosi negativan efekat.
Ljubav – U emotivnom smislu, brinete bez pravog razloga. Voljena osoba trenutno ne želi da vam poverava svoje misli. Sami postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.

LAV
Posao – Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze zavrsite na rutinski način.
Ljubav – Potrebna vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja.
Zdravlje – Hranite se zdravije.

DEVICA
Posao – Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Neko vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju.
Ljubav – Prati vas emotivno zatišje. Utonuli ste u svoj svet ideja i iščekujete promene ili da neko u vama pokrene snažne impulse.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAGA
Posao – Teško vam je da se organizujete kada vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtevima. Stalo vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa.
Ljubav – Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Suviše strepite od nečije reakcije.
Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA
Posao – Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovnim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru.
Ljubav – U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se uz blisku osobu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

STRELAC
Posao – U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu.
Ljubav – Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje.
Zdravlje – Moguća prehlada.

JARAC
Posao – Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama i zato nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu sve ili ništa.
Ljubav – U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki oprobani recept, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zblizavanju. Kao i uvek, dobra volja – čuda čini.
Zdravlje – Hronične tegobe.

VODOLIJA
Posao – Ponekad treba upotrebiti poznato šahovsko pravilo: „taknuto-maknuto“. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama.
Ljubav – Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate.
Zdravlje – Odlično se osećate.

RIBE
Posao – Imate dobru nameru, ali postoje iznenadne okolnosti koje vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.
Ljubav – Ako vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime