Dnevni horoskop za 13. jul

0

OVAN
Posao – Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati bez suvišnog taktiziranja.
Ljubav – Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
Zdravlje – Dobro se osećate.

BIK
Posao – Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja.
Ljubav – Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
Zdravlje – Budite više aktivni.

BLIZANCI
Posao – Uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene i uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite.
Ljubav – Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće i reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki romantičnih načina.
Zdravlje – Napetost.

RAK
Posao – Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima.
Ljubav – Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima i prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.
Zdravlje – Hronične tegobe.

LAV
Posao – Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, međutim vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Prilagodite se saradnicima.
Ljubav – U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara ne neočekivani način.
Zdravlje – Dobro se osećate.

DEVICA
Posao – Očekuju vas interesantni susreti i pregovori. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima.
Ljubav – Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAGA
Posao – Očekuju vas iznenadne komplikacije, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Preuzmite inicijativu u presudnom momentu.
Ljubav – Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
Zdravlje – Dobro se osećate.

ŠKORPIJA
Posao – Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose jer ćete trpeti ružne posledice.
Ljubav – Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom i realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
Zdravlje – Niste u kondiciji.

STRELAC
Posao – Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspeh na različitim stranama. Pokažite da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.
Ljubav – Privlači vas nova emotivna igra. Upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.
Zdravlje – Odlično.

JARAC
Posao – Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje vas uspeh u trrgovini.
Ljubav – Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki ljubavni signal.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VODOLIJA
Posao – Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.
Ljubav – Iskrene emocije uvek deluju lekovito. Zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.
Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

RIBE
Posao – Ukoliko vas neko nagovara na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namere i zato ne budite naivni ili brzopleti.
Ljubav – U ljubavnim očekivanjima kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Zdravlje – Jačajte imunitet.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime