Dnevni horoskop za 14. avgust

  0

  OVAN
  Posao – Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Izbegavajte takmičarske situacije.
  Ljubav – Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.
  Zdravlje – Potreban vam je odmor.

  BIK
  Posao – Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje. Lako možete da ostvarite većinu svojih poslovnih ciljeva.
  Ljubav – Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenadjujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Zdravlje – Trebalo bi da unosite više tečnosti.

  BLIZANCI
  Posao – Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila. Prihvatite poslovni kompromis.
  Ljubav – U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete.
  Zdravlje – Dobro se osećate.

  RAK
  Posao – Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare. Nečije primedbe ne mogu da umanje smisao vašeg uspeha.
  Ljubav – Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite, umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo… koliko je to potrebno.
  Zdravlje – Odlično.

  LAV
  Posao – Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete.
  Ljubav – Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.
  Zdravlje – Napetost.

  DEVICA
  Posao – Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima i zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo.
  Ljubav – Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče.
  Zdravlje – Niste u kondiciji.

  VAGA
  Posao – U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Povucite efikasan potez.
  Ljubav – Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju. Preostaje vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.
  Zdravlje – Budite što više u pokretu.

  ŠKORPIJA
  Posao – Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.
  Ljubav – Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.
  Zdravlje – Odlično se osećate.

  STRELAC
  Posao – Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
  Ljubav – Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.
  Zdravlje – Dobro se osećate.

  JARAC
  Posao – Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.
  Ljubav – U susretu sa voljenom osobom, povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri ili ukusu.
  Zdravlje – Hronične tegobe.

  VODOLIJA
  Posao – Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje.
  Ljubav – Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje.
  Zdravlje – Prijala bi vam fizička aktivnost.

  RIBE
  Posao – Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate.
  Ljubav – Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru. Sve što je lepo, proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora.
  Zdravlje – Dobro.

  VAŠ KOMENTAR

  Napišite Vaš komentar
  Unesite svoje ime