Dnevni horoskop za 5. jul

0

OVAN
Posao – Postoje različite interesne sfere među saradnicima, ali vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u vas.
Ljubav – Pažljivije analizirajte osobu koja vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima.
Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

BIK
Posao – Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Međutim, postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju.
Ljubav – Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i emotivnu opomenu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

BLIZANCI
Posao – Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti i bolje uslove koji vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls.
Ljubav – Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite blizi emotivni kontakt i potpuni sklad.
Zdravlje – Dobro se osećate.

RAK
Posao – Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja potvrđuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Poslovni uspeh deluje podsticajno i na vašu okolinu.
Ljubav – Partner ima pravo da vas podseti na osnovna pravila zajedničkog života, posebno kada delujete suviše zaneseno ili odsutno.
Zdravlje – Problemi sa grlom.

LAV
Posao – Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju vaš način razmišljanja.
Ljubav – Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice.
Zdravlje – Preosetljivost.

DEVICA
Posao – Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O vašem uspehu ili ponašanju ne treba da raspravljaju saradnici koji vam nisu dovoljno bliski.
Ljubav – Prija vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAGA
Posao – Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među saradnicima. Zato nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane.
Ljubav – Imate snažan inituitivni utisak da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

ŠKORPIJA
Posao – Preterano eksponiranje odslikava vašu osnovnu potrebu za velikim uspehom. Neki vid neprijatnosti sa saradnicima predstavlja logičan sled događaja ili reakciju na vaše ponašanje.
Ljubav – Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Sa namerom suviše dramatizujete nove događaje.
Zdravlje – Jačajte imunitet.

STRELAC
Posao – Smišljeno izbegavate susret sa osobom koja ima pomalo negativan stav o vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje vaš stil izražavanja. Moraćete da prihvatite kompromisno rešenje.
Ljubav – Nedostaje vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja. Ponekad se nesmotreno više kaže nego što se želi.
Zdravlje – Nervozni ste.

JARAC
Posao – Stalo vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh.
Ljubav – Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da vas razume.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VODOLIJA
Posao – Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, delujete uspešno na različitim stranama. Postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti.
Ljubav – Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite.
Zdravlje – Problemi sa varenjem.

RIBE
Posao – Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovnim interesima. Stil ponašanja koji primenjujete povlači različite komentare ili reči kritike.
Ljubav – Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima.
Zdravlje – Odlično.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime