Dnevni horoskop za 16. oktobar

0

OVAN
Posao – Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo usporavaju.
Ljubav – Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
Zdravlje – Čuvajte se povrede.

BIK
Posao – U skladu sa prethodnim iskustvom, sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.
Ljubav – Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.
Zdravlje – Dobro se osećate.

BLIZANCI
Posao – Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja.
Ljubav – Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi. Na sreću, nema razloga da brinete.
Zdravlje – Dobro se osećate.

RAK
Posao – Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum.
Ljubav – Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.
Zdravlje – Loša cirkulacija.

LAV
Posao – Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate. Potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli.
Ljubav – Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno.
Zdravlje – Potreban vam je odmor.

DEVICA
Posao – Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis.
Ljubav – Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcionise na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
Zdravlje – Hronične tegobe.

VAGA
Posao – Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh.
Ljubav – Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Ne pristajte na emotivne kompromise.
Zdravlje – Bolovi u mišićima.

ŠKORPIJA
Posao – Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose nove prednosti.
Ljubav – Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
Zdravlje – Posetite stomatologa.

STRELAC
Posao – Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Ljubav – Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
Zdravlje – Dobro.

JARAC
Posao – U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.
Ljubav – Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.
Zdravlje – Alergije.

VODOLIJA
Posao – Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.
Ljubav – Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholiju.
Zdravlje – Neraspoloženi ste.

RIBE
Posao – Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu želju.
Ljubav – Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad vam je teško da pretpostavite različita mišljenja.
Zdravlje – Odlično se osećate.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime