Dnevni horoskop za 19. februar

0

OVAN
Posao – Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti.
Ljubav – Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke radosti i sreće.
Zdravlje – Počnite sa rekreacijom.

BIK
Posao – Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika.
Ljubav – Morate u napred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.
Zdravlje – Dobro.

BLIZANCI
Posao – Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi povlastice.
Ljubav – Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom drustvu.
Zdravlje – Nervozni ste.

RAK
Posao – Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
Ljubav – Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
Zdravlje – Problemi sa grlom.

LAV
Posao – Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima. Zadržite određenu meru opreza.
Ljubav – Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.
Zdravlje – Dobro.

DEVICA
Posao – Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici.
Ljubav – Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.
Zdravlje – Problemi sa zglobovima.

VAGA
Posao – Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.
Ljubav – Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.
Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA
Posao – Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, a na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.
Ljubav – Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.
Zdravlje – Čuvajte se prehlade.

STRELAC
Posao – Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima.
Ljubav – Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.
Zdravlje – Odlično.

JARAC
Posao – Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije.
Ljubav – Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
Zdravlje – Više se odmarajte.

VODOLIJA
Posao – Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnost.
Ljubav – Partner, za razliku od vas, lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.
Zdravlje – Podližni ste virusnim infekcijama.

RIBE
Posao – Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.
Ljubav – Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.
Zdravlje – Dobro.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime