Dnevni horoskop za 2. maj

0

OVAN
Posao – Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.
Ljubav – Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.
Zdravlje – Osećate se dobro.

BIK
Posao – Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.
Ljubav – Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi.
Zdravlje – Osećate se dobro.

BLIZANCI
Posao – Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.
Ljubav – Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner.
Zdravlje – Dobro.

RAK
Posao – Situacija na radnom mestu se menja na bolje.Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Nemojte ih izneveriti.
Ljubav – Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.
Zdravlje – Muči vas nesanica.

LAV
Posao – Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da ono bude prihvaćeno i zato se trudite da pridobijete kolege.
Ljubav – Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete moći da odolite.
Zdravlje – Korigujte ishranu.

DEVICA
Posao – Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.
Ljubav – Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte na partnera prebacivati odgovornost.
Zdravlje – Zaštitite se od virusa.

VAGA
Posao – Ukoliko sarađujete sa osobom u znaku Lava, slobodno mu prepustite svu odgovornost. Mogući su neočekivani troškovi sa kojima morate da se izborite.
Ljubav – Niste raspoloženi za ljubavne razgovore i više će vam prijati društvo prijatelja. Promena će vam prijati, ali nemojte zapostaviti partnera.
Zdravlje – Moguće su alergije.

ŠKORPIJA
Posao – Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni i uspeh je zagarantovan.
Ljubav – Partner, sa kojim ste u svađi, naći će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku.
Zdravlje – Održavajte kondiciju.

STRELAC
Posao – Izbegavajte velika ulaganja jer se moze desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju posebno da obrate pažnju.
Ljubav – Imaćete priliku da se uverite kako je život pun iznenađenja. Zavešće vas osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.
Zdravlje – Promenljivo raspoloženje.

JARAC
Posao – Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira.
Ljubav – Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku.
Zdravlje – Imunitet je u padu.

VODOLIJA
Posao – Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Imate utisak da vas saradnici ne prihvataju, a to vas čini nervoznim.
Ljubav – Preterali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije.
Zdravlje – Prijaće vam relaksacija.

RIBE
Posao – Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju u vašem okruženju.
Ljubav – Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, pravi je trenutak za novo poznanstvo.
Zdravlje – Osećate se dobro.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime