Dnevni horoskop za 21. avgust

0

OVAN
Posao – Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.
Ljubav – Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.
Zdravlje – Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK
Posao – Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
Ljubav – Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe. Zdravlje – Posetite stomatologa.

BLIZANCI
Posao – Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom, tako da odbijate nečije komentare i kritizersko mišljenje. Ukoliko se previše udaljite iz saradničkih krugova, očekivaće vas dodatne komplikacije.
Ljubav – Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.
Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu.

RAK
Posao – Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.
Ljubav – Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja. Zdravlje – Dobro se osećate.

LAV
Posao – Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predvidjenom roku.
Ljubav – Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja i otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama.
Zdravlje – Provedite više vremena na svežem vazduhu.

DEVICA
Posao – Ukoliko se vasi poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese.
Ljubav – Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.
Zdravlje – Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

VAGA
Posao – Suviše strogo ocenjujete nečije ponasanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
Ljubav – Nema potrebe da pokrećete neku osetljivu temu i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe. Zdravlje – Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

ŠKORPIJA
Posao – Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
Ljubav – Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti. Zdravlje – Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

STRELAC
Posao – Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povežete informacije sa kojima raspolažete.
Ljubav – Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.
Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj formi.

JARAC
Posao – Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik.
Ljubav – Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Razmislite dobro i budite iskreni i prema sebi i prema njemu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VODOLIJA
Posao – Stvari koje prećutkujete pred saradnicima pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.
Ljubav – Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.
Zdravlje – Glavobolja.

RIBE
Posao – U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor. Ljubav – Ukoliko vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama, kao da će vam tako biti lakše.
Zdravlje – Važno je da se rasteretite.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime