Dnevni horoskop za 21. decembar

0

OVAN
Posao – Nezadovoljni ste i jedini izlaz vidite u poslovnom putu koji vas očekuje. Nemojte da pravite velike planove već završite poslove koje već dugo odlažete.
Ljubav – Želite slobodu, a partner uporno pokušava da vas veže za sebe. Razgovorom možete uspeti da prevaziđete ovu situaciju.
Zdravlje – Glavobolja.

BIK
Posao – Situacija još nije stabilna i razmišljate o sledećem potezu. Posavetujte se sa osobom u znaku Lava ili sa bilo kojim starijim kolegom.
Ljubav – Zaljubljeni ste i to se po vama jasno vidi. Vaše želje su se konačno ostvarile, a partner je očaran vama.
Zdravlje – Dobro.

BLIZANCI
Posao – Ulažete dosta truda u posao koji ne garantuje profit. Nemojte se dvoumiti i budite uporni kao i uvek. Isplatiće vam se.
Ljubav – Ukoliko ste u stabilnoj vezi, potrudite se da malo više vremena provodite sa voljenom osobom. Ona ćeznati to da ceni.
Zdravlje – Pad imuniteta.

RAK
Posao – Dugo planirane poslovne promene konačno će se i desiti. Znajte da dobijate ono što ste zaslužili iako ćete mnogo da se namučite.
Ljubav – Izbegavajte flert sa mlađom osobom jer možete napraviti veliki problem. Pazite šta govorite jer vaše reči mogu da imaju posebnu težinu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

LAV
Posao – Pokušavate da prikrijete svoje nezadovoljstvo, ali vam ne polazi za rukom. Možda je problem dublji nego što mislite. Ispitajte raspoloženje kod saradnika.
Ljubav – Trudite se da budete malo opušteniji i nemojte analizirati svaki partnerov postupak. Možete reći i ono što ne mislite.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

DEVICA
Posao – Ukoliko niste zaposleni, možete dobiti ponudu za posao preko muške osobe iz kruga porodice. Ne oklevajte, već odmah privatite ponudu.
Ljubav – Nalazite se u vezi koja vas opterećuje i umesto da preduzmete nešto, vi se mirite sa situacijom. Morate preduzeti nešto.
Zdravlje – Više spavajte.

VAGA
Posao – Bez obzira na teškoće, nećete se lako predati već ćete svu svoju snagu usmeriti ka unapred utvrđenim ciljevima.
Ljubav – Ne bi trebalo da budete zamišljeni, već svoju pažnju usmerite na okruženje. Tu se negde krije osoba koja bi vas razumela.
Zdravlje – Napetost.

ŠKORPIJA
Posao – Nesigurni ste u sebe, a sve ukazuje na to da ste na dobrom putu. Prevaziđite strah i postićićete odlične rezultate.
Ljubav – Smeta vam partnerovo ponašanje, ali vešto prikrivate nezadovoljstvo. Izbegavajte taktiku i otvoreno razgovarajte.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.

STRELAC
Posao – Ako vam se ponudi šansa za neki honorarni posao, trebalo bi da je prihvatite jer obećava odličnu zaradu. Moguć je poslovni put.
Ljubav – Voljenoj osobi je potrebna vaša pažnja i mišljenje. Osećate se dobro zbog bliskosti koju imate.
Zdravlje – Loša cirkulacija.

JARAC
Posao – Neko od nadređenih će vam se mešati u posao. Nemojte da reagujete burno, već saslušajte i ako treba, prihvatite sugestije.
Ljubav – Ne podnosite da budete sami, ali niste ni svesni da ste stvorili oklop oko sebe i ne dozvoljavate da vam se priđe.
Zdravlje – Melanholija.

VODOLIJA
Posao – Posao ćete uspešno privesti do kraja i to bez mnogo truda i zalaganja. Jednostavno, sreća će biti na vašoj strani kao i srećne okolnosti.
Ljubav – I na ovom polju možete da računate na lep razvoj događaja. Osoba koja vam se dopada, učiniće prvi korak.
Zdravlje – Odlično.

RIBE
Posao – Ako ste na rukovodećoj poziciji, od vas će se očekivati mnogo, a vi ćete biti pod ogromnim opterećenjem.
Ljubav – Pod velikim ste strsom i povedite računa da ne uđete u konflikt sa voljenom osobom.
Zdravlje – Nađite način da se opustite.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime