Dnevni horoskop za 24. jul

0

OVAN
Posao – Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.
Ljubav – Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.
Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu.

BIK
Posao – Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.
Ljubav – Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
Zdravlje – Napetost.

BLIZANCI
Posao – Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.
Ljubav – Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.
Zdravlje – Dobro se osećate.

RAK
Posao – Napravili ste dobru poslovnu procenu i zato delujete samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike.
Ljubav – Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u svog partnera. Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.
Zdravlje – Pad imuniteta.

LAV
Posao – Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima kao i da osvojite nečiju naklonost.
Ljubav – Uvek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što vam se dopada.
Zdravlje – Niste u kondiciji.

DEVICA
Posao – Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu. Potrebno je da osmislite alternatnivno rešenje. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti pre nego što progovorite pred saradnicima.
Ljubav – Partner razume vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše namere.
Zdravlje – Moguća glavobolja.

VAGA
Posao – Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.
Ljubav – Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.
Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj formi.

ŠKORPIJA
Posao – Nečije usluge za vas imaju visoku cenu i zato tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska.
Ljubav – Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

STRELAC
Posao – Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike. Ljubav – Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.
Zdravlje – Hronične tegobe.

JARAC
Posao – Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih rezultata. Odgovori koje očekujete stižu sa izvesnim zakašnjenjem.
Ljubav – Nema potrebe da se ponašate suviše tajanstveno pred svojim partnerom. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama.
Zdravlje – Prijaće vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

VODOLIJA
Posao – Napravili ste pogrešnu procenu i prednost dajete poslovima koji ne donose praktičnu korist. Postoje situacije kada bezuslovno morate da ispoštujete nečiju volju i zahteve.
Ljubav- Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i misli i zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili.
Zdravlje – Preosetljivi ste.

RIBE
Posao – Na osnovu izjava svojih saradnika, možete da procenite raspoloženje koje vlada u vašoj okolini i nečiju reakciju. Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovnoj saradnji.
Ljubav – Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime