Dnevni horoskop za 26. novembar

0

OVAN
Posao – Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju timski rad.
Ljubav – Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.
Zdravlje – Moguća prehlada.

BIK
Posao – Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.
Ljubav – Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.
Zdravlje – Niste u kondiciji.

BLIZANCI
Posao – Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.
Ljubav – Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.
Zdravlje – Osećate se dobro.

RAK
Posao – Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo.
Ljubav – Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.
Zdravlje – Korigujte ishranu.

LAV
Posao – Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje.
Ljubav – Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.
Zdravlje – Problemi sa grlom.

DEVICA
Posao – Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa.
Ljubav – Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
Zdravlje – Osećate se dobro.

VAGA
Posao – Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate.
Ljubav – Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
Zdravlje – Nervozni ste.

ŠKORPIJA
Posao – Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju. Svaki podsticaj u vama pokreće želju za dokazivanjem.
Ljubav – Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate moguće odgovore.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.

STRELAC
Posao – Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu.
Ljubav – Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.
Zdravlje – Loša cirkulacija.

JARAC
Posao – Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.
Ljubav – Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.
Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA
Posao – Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela i da pokažete na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
Ljubav – Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.
Zdravlje – Više se odmarajte.

RIBE
Posao – Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja.
Ljubav – Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime