Dnevni horoskop za 7. novembar

0

Ovan

Posao – Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete.

Ljubav – Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doci na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.

Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

Bik

Posao – Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam i nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.

Ljubav – U susretu sa voljenom osobom, povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri ili ukusu.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Blizanci

Posao – Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni.

Ljubav – Ako vas partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje.
Zdravlje – Nema promena.

Rak

Posao – Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina postuje vaše mišljenje i rezultate.

Ljubav – Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izrazavanju prema partneru. Sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora.

Zdravlje – Problemi sa sinusima.

Lav

Posao – Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Izbegavajte takmičarske situacije.

Ljubav – Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Devica

Posao – Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje.

Ljubav – Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenađujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Vaga

Posao – Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila.

Ljubav –Partner počinje jasno da negoduje zbog vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete.

Zdravlje – Nervozni ste.

Škorpija

Posao – Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare. Nečije primedbe ne mogu da umanje smisao vašeg uspeha.

Ljubav – Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo koliko je to potrebno.

Zdravlje – Niste u kondiciji.

Strelac

Posao – Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve.

Ljubav – Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje – Pad imuniteta.

Jarac

Posao – Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima i zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji nego što se to u početku pretpostavljalo.

Ljubav – Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče.

Zdravlje – Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao – U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima.

Ljubav – Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i preostaje vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

Ribe

Posao – Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.

Ljubav – Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje.

Zdravlje – Hronične tegobe.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime