Dnevni horoskop za 3. januar

0

OVAN
Posao – Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.
Ljubav – Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponasanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
Zdravlje – Loša cirkulacija.

BIK
Posao – Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
Ljubav – Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
Zdravlje – Napetost.

BLIZANCI
Posao – Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume.
Ljubav – Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.
Zdravlje – Više šetajte.

RAK
Posao – Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.
Ljubav – Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
Zdravlje – Dobro se osećate.

LAV
Posao – Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
Ljubav – Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti jer nije uvek sve tako jednostavno.
Zdravlje – Nesanica.

DEVICA
Posao – Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.
Ljubav – Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
Zdravlje – Problemi sa disajnim putevima.

VAGA
Posao – Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve.
Ljubav – Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
Zdravlje – Dobro se osećate.

ŠKORPIJA
Posao – Nalazite se u dobroj formi i nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.
Ljubav – Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate.
Zdravlje – Zadovoljavajuće.

STRELAC
Posao – Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.
Ljubav – Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada.
Zdravlje – Ukočenost.

JARAC
Posao – Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.
Ljubav – Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VODOLIJA
Posao – Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
Ljubav – Važno je da učinite ono što osećate jer to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
Zdravlje – Moguća temperatura.

RIBE
Posao – Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.
Ljubav – Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
Zdravlje – Počnite sa rekreacijom.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime