Dnevni horoskop za 30. januar

0

LAV
Posao – Velikodušni ste i saradnici će to znati da cene. Ipak, nemojte biti sumnjičavi prema njima. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, a slobodno sarađujte sa osobama u znaku Blizanaca.
Ljubav – Slobodni Lavovi će osećati još veću potrebu za zajedništvom, ali na konkretnom planu će raditi premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.

DEVICA
Posao – Previše je prostodušnosti na poslu za vaš ukus. Do sada ste mogli to da trpite, ali od sada se spremite na borbu jer nećete moći više da okrećete glavu.
Ljubav – Na ljubavnom planu vam sledi iznenađenje. Stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera.
Zdravlje – Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA
Posao – Na poslovnom planu vam slede nove prilike i nove promene, ali morate da se oslonite u tim situacijama samo na sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima Ribe i Blizanci.
Ljubav – Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.
Zdravlje – Osećate se dobro.

ŠKORPIJA
Posao – Dajete od sebe maksimum, ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupna. Tražite bar malo zahvalnosti od kolega za vaš trud.
Ljubav – Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodne Škorpije su spremne da pokažu sebe u najboljem svetlu i da osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.
Zdravlje – Skloni ste prehladi.

STRELAC
Posao – Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Puni ste energije i ne dozvoljavate da vas niko guši.
Ljubav – Partner vam je neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, sa uspehom ćete osvajati.
Zdravlje – Bolovi u zgobovima.

JARAC
Posao – U mislima vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za određenu ponudu, ali morate da se strpite još neko vreme. Zato, spremite se da budete diplomata kao nikad do sada.
Ljubav – Privlači vas energija znaka Lava i Ovna, ali vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov, ali i na nove igre po vašim pravilima.
Zdravlje – Odlično.

VODOLIJA
Posao – Ne donosite nikakve odluke već sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira.
Ljubav – Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzete Vodolije će biti veoma pažljive i kreativne.
Zdravlje – Osećate se dobro.

RIBE
Posao – Brinete se za posao pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte svakog kolegu, ali posebno one koji su iskusniji od vas. Tek onda napravite novi plan.
Ljubav – Slobodne Ribe su posebno šarmantne pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše.
Zdravlje – Osećate se iscrpljeno.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime