Dnevni horoskop za 6. oktobar

0

Ovan
Posao – Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje bez dobrog povoda.
Ljubav – Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Bik
Posao – Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što može da vam prouzrokuje novu neprijatnost.
Ljubav – Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja vam se manje dopada. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.
Zdravlje – Čuvajte grlo.

Blizanci
Posao – Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.
Ljubav – Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja.
Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

Rak
Posao – Neko vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.
Ljubav – Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje deluju vrlo dobronamerno. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.
Zdravlje – Problemi sa kožom.

Lav
Posao – Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
Ljubav – Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
Zdravlje – Dobro se osećate.

Devica
Posao – Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos.
Ljubav – Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
Zdravlje – Moguća temperatura.

Vaga
Posao – Nalazite se u dobroj prilici da povlačite neke paralelne poteze i zato budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva.
Ljubav – Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.
Zdravlje – Problemi u vratnom delu.

Škorpija
Posao – Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak, ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.
Ljubav – Delujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.
Zdravlje – Hronične tegobe.

Strelac
Posao – Stalo vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem pa nema razloga da gubite veru u lični uspeh.
Ljubav – Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da vas neko indirektno drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije.
Zdravlje – Korigujte ishranu.

Jarac
Posao – Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.
Ljubav – Raduje vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji vam se upućuje. Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga.
Zdravlje – Odlično se osećate.

Vodolija
Posao – Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru.
Ljubav – Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u drustvu osobe koju dobro poznajete.
Zdravlje – Uzimajte vitamine.

Ribe
Posao – Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha treba dodatno da vas motiviše na akciju.
Ljubav – Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime