Dnevni horoskop za 9. jun

0

OVAN
Posao – Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
Ljubav – Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
Zdravlje – Prijaće vam više sati zdravog sna.

BIK
Posao – Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti energiju. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
Ljubav – Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite.
Zdravlje – Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima.

BLIZANCI
Posao – Obratite pažnju na različite poslovne događajejer je važno da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu.
Ljubav – Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama i ne odustajete lako od onoga što želite.
Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

RAK
Posao – U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
Ljubav – Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.Zdravlje – Dobro se osećate.

LAV
Posao – Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
Ljubav – Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.
Zdravlje – Usporite svoj ubrzani ritam.

DEVICA
Posao – Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Obratite pažnju na nove informacije.
Ljubav – Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.
Zdravlje – Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

VAGA
Posao – Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu.
Ljubav – Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Prepustite se i nemojte previše razmišljati.
Zdravlje – Prijaće vam relaksacija.

ŠKORPIJA
Posao – Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji.
Ljubav – Povremeno gubite emotivno strpljenje, ali nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi.
Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

STRELAC
Posao – Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo.
Ljubav – Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem.
Zdravlje – Dobro se osećate.

JARAC
Posao – Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Preokupirani ste poslom.
Ljubav – Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Obratite pažnju na nečiju poruku.
Zdravlje – Hronične tegobe.

VODOLIJA
Posao – Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu.
Ljubav – Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
Zdravlje – Prijaće vam aktivan odmor i fizička relaksacija.

RIBE
Posao – Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis.
Ljubav – Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.
Zdravlje – Zadovoljavajuće.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime