Dodeljena pomoć u građevinskom materijalu interno raseljenima

0

Opština Кuršumlija svake godine učestvuje u projektima za interno raseljena lica kroz pomoć u vidu građevinskog materijala. U pitanju je postupak za izbor korisnika za dodelu pomoći u građevinskom materijalu porodicama interno raseljenih lica na teritoriji Opštine Кuršumlija.

Nakon sprovedenog postupka ove godine izabrano je sedam korisnika, koji su ispunjavali uslove po Javnom pozivu, i njima je dodeljena pomoć u vidu građevinskog materijala radi poboljšanja uslova stanovanja.

Vojimir Čarapić, predsednik opštine Кuršumlija potpisao je ugovore sa korisnicima kojima je odlukom dodeljena ova pomoć. On je naglasio da se saradnja sa Кomesarijatom za izbeglice i migracije nastavlja i najavio da je opština Кuršumlija i ove godine poslala prijavu na Javni poziv Кomesarijata za izbeglice, tako da se nada da ćemo i ove godine dobiti sredstva od Кomesarijata kako bismo pomogli nekoliko porodica Interno raseljenih lica.

Predsednik opštine Кuršumlija je rekao da mu je drago što će sedam porodica raseljenih lica poboljšati uslove stanovanja i što su zadovoljni ovakvim vidom pomoći jer je posao opštine da se potrudi da pomone svakom građaninu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime