Dom učenika otvorio vrata za Prokupčane

0

Dom učenika srednjih škola u Prokuplju otvorio je svoja vrata za posetioce da bi predstavio  mnogobrojne aktivnosti kojima se učenici u Domu bave.

Roditelji, nastavnici, vaspitači u domu i svi zainteresovani građani mogli su sinoć da uživaju u recitacijama, muzičkim, folklornim i dramskim izvođenjima učenika. Bogat , kulturno-zabavni program srednjoškolci su priredili u saradnji sa vaspitačima na redovnim časovima domskih sekcija.

 – Želja nam je da profesorima korisnika Doma pokažemo uslove u kojima oni rade i uče i kojim vannastavnim aktivnostima se bave. Da se u ustanovi poklanja velika pažnja dramskoj, recitatorskoj, muzičkoj, folklornoj, sportskoj i drugim sekcijama govore mnogobrojne nagrade koje su korisnici Doma nedavno osvojili na takmičenjima u Zaječaru i Leskovcu, rekla Jelena Vuković, vd direktora Doma učenika.

Najveći broj srednjoškolaca je član neke od mnogobrojnih sekcija koje postoje u Domu. Kroz vannastavne aktivnosti oni se još više druže, a tokom takmičenja sklapaju mnoga prijateljstva. Svoj talenat su sinoć podelili sa Prokupčanima, a sudeći po aplauzu ovakve će se večeri često ponavljati u budućnosti.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime