Dom učenika ugostio direktore i profesore

0

U susret novogodišnjim praznicima Dom učenika srednjih škola u Prokuplju ugostio je direktore i profesore prokupačkih osnovnih i srednjih škola, kao i saradnike ustanove. Prijem je obogaćen kulturno-zabavnim programom, a najveće oduševljenje izazvao je kviz.

Direktorka ustanove Jelena Vuković kaže da se u Domu osim školskim obavezama velika pažnja poklanja i vannastavnim  aktivnostima i da se zbog toga svi mogu pohvaliti velikim uspesima.

– Na mnogim ovogodišnjim takmičenjima Domova učenika srednjih škola prokupački srednjoškolci osvojili su mnoga priznanja. Svoje znanje, kreativnost i maštu na tim susretima pokazali su glumci, članovi folklorne, muzičke,  likovne i sportske  sekcije, izjavila je ona i izrazila nadu da će ti rezultati u narednoj godini biti još bolji, rekla je Direktora Vuković.

Iza ovih uspeha stoji konstantan rad učenika sa vaspitačima, ali i odlična saradnja vaspitača sa roditeljima i profesorima škola.

U Domu učenika smešteno je 140 srednjoškolaca iz Vranja, Surdulice, Aleksinca, Žitorađe, Vladičinog Hana, Pirota i drugih gradova juga Srbije. Najveći broj korisnika ide u Medicinsku školu „Dr Aleksa Savić“.

 

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here