Dom zdravlja u Prokuplju akreditovan na sedam godina

1

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije izdala je sertifikat o akreditaciji Doma zdravlja Prokuplje na period od sedam godina, čime je potvrđeno da kvalitet zdravstvene zaštite koju ova ustanova pruža građanima, odgovara visokim standardima.

Sertifikat je direktorki Doma dr Zorici Momčilović uručio predstavnik Agencije za akreditaciju dr Vlade Davkovski, u prisustvu članova akreditacionog tima, predstvanika lokalne samouprave , članova Upravnog odbora i zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

– Dobijanje sertifikata na period od sedam godina nas obavezuje da i dalje preduzimamo aktivnosti u smeru što kvalitetnijeg i bezbednijeg pružanja usluga korisnicima i time utičemo na unapređenje zdravlja građana, kazala je Momčilović i ovom prilikom se zahvalila svim saradnicima, zaposlenima na ovom rezultatu velikog truda koji je uložen, kao i lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći bez koje ne bi ostvarili ovako značajan uspeh.

Dom zdravlja Prokuplje prvi put je akreditovan 2015. godine na period od tri godine. Dobijanje akreditacije na sedam godina znači znatan napredak u ispunjenosti zadatih standarda. Ove godine proces akreditacije u prokupačkom Domu zdravlja sproveden je od 25. do 27.marta.

Predstavnici Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova ocenili su rad Doma zdravlja i uvidom u sve segmente koje ovaj standard zahteva, dodelio sertifikat na maksimalan period za zdravstvene ustanove.

Najnovije vesti iz Prokuplja, pročitajte OVDE

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime