Donatorska konferencija u Blacu

2

U subotu 7. februara 2015. godine sa početkom u 19 časova, u restoranu „Emona“ u Blacu, biće održana Donatorska konferencija koja za cilj ima prikupljanje pomoći pojedincima i porodicama u teškom materijalnom stanju na teritoriji opštine Blace.

Organizatori su Opština Blace, Humanitarna organizacija „Pružena ruka“, Centar za socijalni rad Blace i Crveni krst Blace. Sem lokalnih TV i radio stanica i internet portala, medijski partner je i Radio Televizija Srbije.

Unapređenje uslova života socijalno ugroženih lica, kroz obezbeđivanje i pružanje pomoći u skladu sa njihovim potrebama, je osnovna ideja i cilj ove humanitarne akcije koja će se nastaviti i nakon donatorske konferencije. Naime, organizovaće se dalje akcije prikupljanja različitih oblika pomoći, u novcu, hrani, odeći, školskom priboru, sredstvima za higijenu, nameštaju, sanitarnim uređajima, građevinskom materijalu i sl.

Organizatori konferencije očekuju da se pozivu odazovu blački privrednici, predstavnici javnih preduzeća i ustanova, sportskih klubova, humanitarnih organizacija i drugi, koji će svojim prilozima pomoći položaj najugroženijih pripadnika naše lokalne zajednice.

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime