Dragana Mirković na Župskoj berbi

0

Ona je svuda omiljena, ima obožavaoce po celom svetu, jer se za njenu muziku daleko čulo, pa će na Župskoj berbi u Aleksandrovcu imati fanove iz više zemalja bivše Jugoslavije i okruženja.

Dragana Mirković, jedna od najuspešnijih pevačica sa ovih prostora imaće kocert na aleksandrovačkom gradskom trgu kod Fontane vina, 24. septembra, odmah posle defilea učesnika i svečanog otvaranja, Berbi u čast, ove tradicionalne turističko privredne manifestacije.

Dragana će na Župskoj berbi pevati hitove koji su obeležili njenu bogatu i uspešnu karijeru. Među njima su: „Kad bi znao kako čeznem‘‘, „Luče moje“, „Pitaju me u mom kraju“, „Poslednje veče“, „Milo moje“ i druge.

Drugog dana berbe, 25. septembra, posle niza manifestacija, među kojima je i ,,To su bili svatovi,, , Župljane i njihove goste na gradskom trgu u Aleksandrovcu zabavljaće Dženan Lončarević.

U subotu, 25. septembra, posle tradicionalne ,,Župške svadbe,, nastupiće Crvena jabuka.

Poslednjeg dana Župske berbe, u nedelju 26. septembra koncerte u Aleksandrovcu imaju Lado Leskovar i Pinkove zvezde, koje će na završnici obasuti vatromet.

Kompletan program “Župske berbe” možete pogledati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime