Dve nove trafostanice puštene u pogon

0

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović i direktor Elektrodistribucije Kruševac  Saša Stefanović sa saradnicima obišli su  dve mesne zajednice, Pepeljevac i Veliki Kupci, gde su puštene u pogon nove trafostanice.

Ukupna vrednost investicije u Pepeljevcu  iznosi 3 miliona dinara.Osim izgradnje nove trafostanice, nedavno je završeno asfaltiranje puta u Vučaku u dužini od 1,8 km, rekonstruiše se škola i ambulanta (5,7 mil. dinara) i dovodi struja i voda u neke objekte u Lukavcu, koji su bili bez ovih vitalnih resursa.  Aktuelni su i radovi na glavnom putu Vučak – Lukavac, sanacija krova  na školi u Pepeljevcu .

Nakon Pepeljevca, gradonačelnik Kruševca i direktor Elektrodistribucije  Kruševac obišli su Velike Kupce gde je takođe izgrađena trafostanica. U prvoj fazi, električnom energijom napajaju se 42 potrošača.

Novougrađeni energetski transformator snage 100 kVA trenutno zadovoljava potrebe postojećih kupaca , ali kako instalisana snaga ove TS iznosi 250 Kva, njenom izgradnjom povećane su mogućnosti daljeg razvoja.

Ukupna vrednost investicije 2,8 miliona dinara.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here