Dve nove trafostanice puštene u pogon

0

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović i direktor Elektrodistribucije Kruševac  Saša Stefanović sa saradnicima obišli su  dve mesne zajednice, Pepeljevac i Veliki Kupci, gde su puštene u pogon nove trafostanice.

Ukupna vrednost investicije u Pepeljevcu  iznosi 3 miliona dinara.Osim izgradnje nove trafostanice, nedavno je završeno asfaltiranje puta u Vučaku u dužini od 1,8 km, rekonstruiše se škola i ambulanta (5,7 mil. dinara) i dovodi struja i voda u neke objekte u Lukavcu, koji su bili bez ovih vitalnih resursa.  Aktuelni su i radovi na glavnom putu Vučak – Lukavac, sanacija krova  na školi u Pepeljevcu .

Nakon Pepeljevca, gradonačelnik Kruševca i direktor Elektrodistribucije  Kruševac obišli su Velike Kupce gde je takođe izgrađena trafostanica. U prvoj fazi, električnom energijom napajaju se 42 potrošača.

Novougrađeni energetski transformator snage 100 kVA trenutno zadovoljava potrebe postojećih kupaca , ali kako instalisana snaga ove TS iznosi 250 Kva, njenom izgradnjom povećane su mogućnosti daljeg razvoja.

Ukupna vrednost investicije 2,8 miliona dinara.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime