Dve osobe zaražene korona virusom u Kuršumliji

1

Prema zvaničnim podacima Vlade Srbije, u Kuršumliji su potvrđena dva slučaja obolelih od korona virusa.

U Kriznom štabu opštine Kuršumlija nam je rečeno da je petoro naših sugrađana testirano na covid 19, od čega su dvoje pozitivni.

U jednom od ova dva slučaja, radi se o našem sugrađaninu koji je radio u inostranstvo i vratio se u Kuršumliju u međuvremenu, nakon izbijanja pandemije koronavirusa. On je sa težom upalom pluća prebačen na bolničko lečenje i kako saznajemo, on je najverovatnije zarazio još jednu osobu.

Radi se o mlađim ljudima koji su smešteni na infektivno odeljenje prokupačke bolnice i njihovo stanje je stabilno.

– Apelujem na sve sugrađane, a posebno mlade ljude da se ne okupljaju po parkovima, javnim površinama, školskim dvorištima, što je bio slučaj poslednjih par dana. Mi nastavljamo i narednih dana sa dezinfekcijom svih ulica, stambenih zgrada i ulaza. Budite disciplinovani i odgovorni prema sebi i drugima, u nedeljama koje su pred nama, kazao je predsednik Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić.

Inače, 80 Kuršumličana se zvanično nalaze u samoizolaciji.

1 KOMENTAR

  1. A nezvanicno se setkaju po gradu i boli ih uvo, i posle im kriv Vucic pa salju klipove kako sede na parkingu na granici po 5 dana i nemaju gde da se okupaju, posto Vucic nece da ih pusti da udju u Srbiju, i ne treba da ih pusti…Cast ljudima koji pustuju izolaciju, naravno nismo svi isti…

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime