Eva Ras i Vujke u prokupačkom “Kotrljanju”

0

Ekipa Film kluba Prokuplje na čelu sa Žikicom Jovanovićem danas je snimala neke od poslednjih kadrova igrano-dokumentarnog filma o Prokuplju. Ono što je novina je da se posle pojavljivanja našeg proslavljenog glumca Branka Cvejića, u ovaj film uključuju još dva poznata imena srpskog glumišta. Radi se o Draganu Vujiću Vujketu i Evi Ras, koji će pozajmiti svoje glasove točkovima.

– O tome kakvi su glumci Eva, Vujke i Branko, nije potrebno posebno govoriti. Voleo bih da istaknem da su oni i izuzetni ljudi i naši veliki prijatelji, koji nam pomažu da istrajemo u entuzijazmu i da ovu našu priču o Prokuplju ispričamo celom svetu. Meni i celoj ekipi je velika čast i zadovoljstvo što smo radili zajedno sa njima. – ističe autor filma, Žikica Jovanović.

Pored proslavljenih srpskih glumaca, Branko Cvejić (Profesor), Dragan Vujić (Točak), Eva Ras (Ženski točak), u filmu “Kotrljanje” su se našli i sjajni prokupački glumci Anastasija Cvijanović (Učenica), Aleksandra Đorđević (Tinejdžerka), Đorđe Stošić (Tinejdžer), Radosav Krivokapić (Kamiondžija) i Predrag Slavković (Magarence). Režiser je Žikica Jovanović, koji je zajedno sa Srbijankom Stanković pisao i scenario, Branislav Rosić je producent, muziku je izradio Ivica Trailović, dok su za kameru bili zaduženi Vojkan Aranđelović, Zvezdan Marković, Vladimir Gašević i Predrag Janković.

– Ovo je priča o Prokuplju, ali ispričana na jedan sasvim drugačiji način. Upravo to je ono što će nam omogućiti da se ovaj film pojavi na festivalima širom sveta i ujedno da svi čuju i nauče ponešto o Prokuplju. Ovo je grad koji volim i upravo zbog toga se sada i godinama unazad trudim da i drugi saznaju za njega. Film “Kotrljanje” je poklon mojim Prokupčanima, sadašnjim i budućim generacijama, koji će uvek moći da budu ponosni što su iz ovog mesta zahvaljujući ovom filmu. – istakao je na kraju autor filma i predsednik Film kluba Prokuplje Žikica Jovanović.

Film klub Prokuplje planira premijeru u Prokuplju, tako da će prokupačka publika biti prva u ulozi kritičara. Ujedno oni ističu da je film snimljen zahvaljujući lokalnim privrednicima koji su finansijski ili na bilo koji drugi način pomogli ovaj projekat, a to su: Exit LTD,  Auto Mirko  MD Rolten  Euro Commerce, Olympic Residence, ANP, PIK Belle Amie, Hostel Evropa, JARD, Očna kuća Nikolić, Agencija SAM, Pekara Mina, PIN Trans, Pro-Dent, Pekos, Kićin trans, Srednja poljoprivredna škola i Narodni Muzej Toplice.

unnamed-1

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime