Film o Kuršumliji najbolji turistički film

1

Na Internacionalnom festivalu turističkog i ekološkog filma “Vrmdža Fest 2019.”, film “Kuršumlija nebom i zemljom” je od strane stručnog žirija proglašen za najbolji u kategoriji turističkog tv filma.

Član stručnog žirija ovog filmskog festivala, Saša Đorđević, foto-reporter agencije Beta uručio je Miline Vukajlović, autorki filma “Kuršumlija nebom i zemljom” plaketu za najbolji film u kategoriji turističkog tv filma.

– Zahvalila bih se još jednom svima koji su pomogli u realizaciji filma. Ovaj film je umešen od čiste ljubavi i entuzijazma. Drago mi je da je žiri to primetio. Vrmdža fest je interesantan, nov festival, kome želim da se razvija i raste. Pravo je zadovoljstvo bilo prisustvovati festivalu i odgledati toliko različitih i interesantnih filmova, kazala je Vukajlovićeva nakon dodele nagrade na prepunoj letnjoj sceni u “Latin gradu” u mestu Vrmdža kod Sokobanje.

Ovo je inače treći po redu internacionalni festival koji se održava u ovom mestu kod Sokobanje, a odluku o najboljem filmu o Kuršumliji doneo je eminetni žiri u sastavu Bernardin Modrić, predsednik žirija koji je osnivač Istar filma i autor više od 100 filmova, Dejan Dabić, urednik filmskog programa Niškog kulturnog centra i Saša Đorđević, foto-reporter novinske agencije Beta.

Inače, nagrađeni film “Kuršumlija nebom i zemljom” snimljen je krajem prošle godine. Autor je Milena Vukajlović, majstor kamere i montaže Bojan Miljuš, saradnik na scenariju je bila Srbijanka Stanković, narator Dragan Vučelić, a producent  Miloš Ivanović. Film je snimljen u produkciji Top Novosti.

Fotografije sa dodele nagarada:

 

1 KOMENTAR

  1. Честитке целокупној екипи која је реализовала овај пројекат, посебно госпођици Вукајловић на начину промоције Куршумлије и њене знаменитости. ТО би била изузетно захвална и богато наградила пројекат, само када бисмо живели негде другде, овако нам једино остаје да на “плеј блек” честитамо на труду ентузијастима. Једина нам је сатисфакција што то препознају они који треба то да препознају својим наградама које нам дају ветар у леђа за наредне успехе.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime