Film „Ponovni susret“ doživeo premijeru

1

Premijerom filma „Ponovni susret“ večeras je u Narodnom muzeju Toplice obeležen Dan starih. Među mnogobrojnom publikom bili su akteri filma – Sveta i Beba, reditelj Žikica Jovanović i predstavnici Film kluba Prokuplje koji su radili na filmu: Vladan Milutinović, Ivica Trailović, Vojkan Aranđelović i Zvezdan Marković, kao i članovi opštinskog veća.

Prisutne je pozdravio direktor Doma starih Vlado Zečević, koji je još jednom čestitao starima današnji praznik.

 – Uživajte u filmu, jer on pokazuje kako treba živeti u Domu, kao što pokazuje koliko zdrava atmosfera može biti u jednoj ovakvoj ustanovi. Još jednom čestitam svim starim osobama današnji dan, rekao je direktor Zečević.

Reditelj filma Žikica Jovanović rekao je da je ovaj film priča koja treba sve da nas zaintrigira i da nas navede na razmišljanje o tome kako treba proživeti život.

Ovo je zvanično prvi film u produkciji Film kluba Prokuplje. Podsećamo, „Ponovni susret“ je priča o Sveti i Bebi, simpatičnom paru u Domu starih. Iza njihovih imena se krije zanimljiva ljubavna priča koja traje pola veka. Sveta i Beba su se upoznali još pre 50 godina na službovanju u Kordincu. Kakva bi to ljubav  bila da im se životni putevi nisu mimoišli i pokazuje upravo njihova ljubav danas. Naime, posle toliko godina, oni su se ponovo sreli u Domu starih i tu je počelo novo poglavlje u njihovim životima. Postali su nerazdvojni, započeli su zajednički život, kako u sobi, tako i na stalnim putovanjima po banjama i drugim turističkim mestima.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime