Filmski četvrtak u Art pabu „Black fox“

0

Ljubitelje dobrog filma obradovaće vest da je ostvarena saradnja Film kluba Prokuplje i Art paba „Black fox“, kao i to da će svakog četvrtka imati priliku da pogledaju dobar film u gradu.

Naime, od ovog četvrtka 28. januara počinje prikazivanje najboljih filmskih ostvarenja pristiglih na prošlogodišnji Festival kratkog filma u Prokuplju. Poštovaoci lika i dela Žarka Lauševića iste večeri moći će da pogledaju dokumentarni film „Lauš“. Projekcija filma počinje u 18h.

– O ostvarenju ove saradnje dugo se pregovaralo i sada konačno imamo sve uslove da počnemo sa projekcijama. Ovde se susreću filmski entuzijazam i kvalitet Film kluba i umetnički i slobodoumni duh Art paba „Black fox“. Cilj nam je dašto više ljudi vratimo filmu i  „bioskopskom gledanju filma“, pa ćemo tako udovoljavati ukusu gledalaca. Prikazivaće se evropski filmovi, holandski, izraelski, iranski, bugarski, rekao je Vladan Miutinović, pr Film kluba Prokuplje.

Kako ističu i u Art pabu, ova umetnička inicijativa je ono što nedostaje našem gradu, a veliku podršku za njeno ostvarenje dobili su i od Doma kulture Prokuplje.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here