FK Žitorađa dobio pojačanje

0

Novi fudbaler fudbalskog kluba Žitorađa je Mladen Milenković, doskorašnji fudbaler Malošišta. Ovaj 29-godišnjak rođen u Malošištu je pored kluba iz svog rodnog mesta branio boje Pukovca, Radničkog iz Кočana i Azbresnice.

Inače, publika u Žitorađi mu nije nepoznanica jer je cele prošle sezone igrao za КMF Zadrugar gde je bio jedan od najboljih pojedinaca. Milenković igra na poziciji zadnjeg veznog i dolazi u Žitorađu da svojim iskustvom doprinese adekvatnom razvoju mlađih snaga.

Ni rad sa Bojanom Miloševićem mu nije nepoznanica jer su već sarađivali u Malošištu. Po dolasku u Žitorađu, Milenković je za ”Dobričke” izjavio:

– Drago mi je da sam došao u klub sa dugom tradicijom. Svi znamo da je Žitorađa godinama unazad bila i srpskoligaš i prvoligaš, tako da osećam jednu dozu odgovornosti zbog toga. Većinu momaka znam, kao i trenera Miloševića. Neće mi biti teško da se uklopim u sistem igre, kao ni da se naviknem na publiku. Imao sam prilike da prošle godine igram pred publikom u Žitorađi i zaista sam zadovoljan koliko Žitorađani prate futsal, a nadam se u istoj meri i fudbal, rekao je Mladen Milenković, novi fudbaler FК Žitorađa.

Milenković je obećao da će na svakoj utakmici u kojoj bude igrao davati svoj maksimum, i da će se potruditi da golovima i asistencijama doprinese boljim rezultatima Žitorađe.

(Autor: Nemanja Tonić, Dobričke internet novine)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime