Foto konkurs Turističke organizacije Kuršumlije

0

Moramo se složiti oko jedne stvari – nije strano da dolaskom proleća ljudi budu veseliji, koncentrisaniji, sa pregršt motivacije i kreativnosti, i spremni za nove pohode. Proleće u Kuršumliji i okolini je inspirativno, obiluje zanimljivim i istorijskim lokacijama koje strpljivo čekaju posetioce. Ukoliko vas naš grad inspiriše, učestvujte u foto-konkursu za najlepšu fotografiju nastalu u Kuršumliji ili njenoj okolini, koji organizuje Turistička organizacija, povodom otvaranja nove turističke sezone.

Tema konkursa je uspomena na određeni trenutak. Može biti pejzaž ili fotografija vas i vaših prijatelja po vašem izboru, bitno je samo da je iz naših krajeva i da govori umesto vas. Konkurs traje od 18. maja do 31. jula, a materijal nam šaljite na elektronsku poštu: [email protected].

Fotografija

Maksimalan broj fotografija po učesniku je tri. U obzir dolaze samo fotografije u boji, ne dodatno obrađivanje, u suprotnom će biti eliminisane i neće učestvovati u takmičenju. Minimalna rezolucija fotografije u digitalnom formatu je 6 megapiksela (rezolucija 3.000 x 2.100 piksela). Prilikom slanja potrebno je da naziv fajla sadrži ime i prezime autora, naziv fotografije i lokaciju gde je nastala. Konkurs je otvoren za sve, a stručni žiri će po završetku odabrati tri najbolje fotografije i nagraditi autore.

Nagrade su:

– prva nagrada – večera za dvoje u restoranu “Vožd”

– druga nagrada – komplet knjiga “Nemanjići

– treća nagrada – bluetooth slušalice

Autorska prava

Učesnici konkursa moraju biti autori fotografija prijavljenih na konkurs kako ne bi dolazilo do problema i kršenja autorskih prava. Prijavljivanjem na konkurs nosioci fotografija organizatoru (Turističkoj organizaciji Kuršumlija) daju pravo na korišćenje fotografija u propagandne svrhe, što bi značilo objavljivanje na društvene mreže – facebook, instagram, korišćenje fotografija za promo spotove, prezentacije, zatim pravljenje propagandnog materijala i sl.

Ne zaboravite da se zabavite dok fotkate i na što kreativniji način nam donesete posećene lokacije Kuršumlije.

 

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here