Francuska sutra u Kruševcu

1

Ambasador Francuske u Srbiji Kristin Moro sa saradnicima boraviće sutra u Kruševcu. Tom prilikom, uvaženi gosti u 12 sati biće na prijemu kod gradonačelnika Dragija Nestorovića, a potom će ambasador Moro u13 sati održati konferenciju za medije.

Protokolom je predviđeno da ambasador Francuske u Mozaik Sali Gradskog zdanja otvori Izložbu ,, Otkrijte Francusku sa nama,,, potvrdio nam je Kabinet gradonačelnika Kruševca.

Program „Otkrijte Francusku sa nama“ ima za cilj predstavljanje drugačije, raznolike Francuske, a na štandovima će biti prezentovani turizam, kultura, gastronomija i privreda pet franscuskih oblasti: Bretagne, Alsace, Bourgogne, Auvergne i Provence.

Na izložbi u Kruševcu sa ambasadorom Francuske u Srbiji biće direktor Francuskog instituta u Beogradu, Žan Batist Kizen, predstavnice srpsko – francuske Privredne komore, Nina Todorović i Aleksandra Kokanović, predstavnici lokalne samouprave i ostale zvanice.

Organizatori ovog zanimljivog francusko-srpskog druženja u Kruševcu su Turistička organizacija grada Kruševca i Udruženje francusko – srpskog prijateljstva „Union“, pod pokroviteljstvom grada Kruševca.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime