Gašić i Nestorović otvorili novi objekat Kompanije ,,Viva,,

0

U Kruševcu je danas otvoren novi magacinski prostor kompanije „Viva“, koji je obogatio privredni ambijent grada za dodatnih 2.500 kvadratnih metara poslovnog prostora i za početak dvadesetak novih radnih mesta.

Otvaranju ovog poslovnog poduhvata kompanije koja posluje preko 20 godina, prisustvovali su ministar odbrane Bratislav Gašić, gradonačelnik Dragi Nestorović, zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Živan Nikolić, načelnik Rasinskog upravnog okruga Branimir Vesić, episkop kruševački David, narodni poslanici, većnici, direktori javnih preduzeća i ustanova, privrednici i brojni drugi gosti.

U okviru kompanije posluju 3 firme: Viva 92, Vele Viva i Kanea. Svake godine, kompanija se širila i napredovala sopstvenim investicijama zapošljavajući nove radnike kojih sada ima oko 200. Novi magacinski prostor, zbog koga je i upriličena današnja svečanost, građen je po evropskim standardima, od najsavremenijih materijala, sa 3400 paletnih mesta, hladnjačama kapaciteta 250 tona za skladištenje mesnih i mlečnih proizvoda, smrznutog voća, povrća i drugog.

Ministar Gašić istakao je da je zajednički cilj lokalne samouprave i Vlade Srbije, bolja i perspektivnija budućnost za decu i viši kvalitet života svih građana.

– Očekujem da će sledeće godine biti asfaltirana trasa prema centru, da će kompanija Plima M postati vlasništvo Grada, a mogu da najavim i da će deo kompanija „Trajal“ i IMK „14.oktobar“ biti segment namenske proizvodnje Republike Srbije“, rekao je Gašić.

On je sa gradonačelnikom Dragim Nestorovićem i direktorom kompanije „Viva“ Draganom Anđelkovićem, svečanim presecanjem vrpce, zvanično pustio u rad novi objekat koji će znatno proširiti i obogatiti trgovinsku ponudu kruševačkog tržišta, a vladika kruševački David sa sveštenstvom osveštao je novoizgrađeni objekat.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime