Gašić i Stefanović na predizbornom skupu u Kruševcu

1

U Bioskopu ,,Kruševac,, sinoć, posle intoniranja himne ,,Bože pravde,,, potpredsednici Srpske napredne stranke Bratislav Gašić i Nebojša Stefanović, koje je u ime prisutnih pozdravio predsednik Gradskog odbora SNS Krusevac Nenad Andrić, predstavili su nastavak brorbe sa kriminalom i korupcijom i za nova radna mesta – kao ključna pitanja programa stranke i pozvali srpske naprednjake da na predstojećim izborima budu jos uspešniji nego na prethodnim, a da najbolji rezultat bude ostvaren upravo u Kruševcu.

U obraćanju Kruševljanima , ali i brojnim srpskim naprednjacima i simpatizerima stranke iz opština u Rasinskom okrugu, dosadašnji ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar policije Nebojša Stefanović, istakli su da se Srpska napredna stranka od svojih prethodnika i opozicije, razlike po doslednosti, čestitosti i rezultatima koji su najbolji pokazatelj koliko je u prethodnom periodu uradjeno i na republičkom i na novou lokalnih samouprava.

sns-skup-krusevac
U dijalogu sa narodom Kruševca i Rasinskog okruga, članovima i simpatizerima stranke, među kojima mnogi nisu mogli da uđu u prepunu salu bioskopa Kruševac, potpredsednici Srpske napredne stranke Gašić i Stefanović, odgovarali su na brojna pitanja i sugestije, bez obećanja da ce svi problemi odmah biti rešeni, vec sa uverenjem da će Vlada na čelu sa premijerom i predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem, u budućem dalekosežnom periodu iz meseca u mesec, svake godine, omogućavati bolji život za sve gradjane, posao za mlade naročito u privatnom sektoru uz privlačenje stranih investija i bezbedan život u Srbiji.

1 KOMENTAR

  1. Kako ih nije sramota?! Prdsednik postao master 26. juna 2011. g. u subotu, Stefanović doktorirao plagijatom … I lažu, otimaju, iživljavaju nad sirotinjom, bogate se … Zar očekuju da im iko poveruje?

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime