Gde otići na nezaboravan doček Nove godine?

0
doček-nove-godine-čaše
Foto: Pixabay.com

Nije tajna da se dočeku 2021. godine ljudi iz celog sveta raduju više nego bilo kom do sada. Oproštaj sa burnom i nepredvidivom 2020. godinom i doček Nove godine, naravno, trebalo bi prirediti u što većem stilu i provesti ga sa bliskim i dragim osobama.

Kako biste proveli nezaboravan doček Nove godine, jedna od ključnih stvari je da pronađete idealno mesto za proslavu, u kome će organizacija, muzika, atmosfera i energija biti baš po vašoj meri i ukusu. Potrudili smo se da istražimo umesto vas, a predlozi za mesta u kojima možete provesti nezaboravan doček Nove godine čekaju vas u nastavku teksta.

Svečane sale za doček Nove godine sijaju posebnim sjajem

Jedan od klasičnih izbora mesta za novogodišnji doček su svečane sale koje za doček primaju veliki broj gostiju, te su pogodne za sve koji vole svečanu atmosferu sa izvrsnim muzičarima, pa i njihovim repertoarom.

Jedna od tih sala je na primer Inter Holivud, Nova godina u njoj uvek protekne sasvim nezaboravno i upravo to veče je i jedno od onih po kojima je ova sala i najprepoznatljivija.

Prilikom odabira sale za novogodišnji doček obavezno se raspitajte koji će muzičari nastupati, kao i to koliko mesta će biti raspoloživo za najbolji doček. Sigurno nećete pogrešiti, jer su svečane sale idealno mesto za novogodišnji doček, a ugostitelji čine sve da u njima provod protekne potpuno nezaboravno.

Klubovi u Beogradu – uvek siguran izbor za doček Nove godine

žurka-klub-nova-godina
Foto: Pixabay.com

Klubovi prestonice važe za proveren i siguran izbor za sve proslave, te posebno i dočeke Nove godine, noći koje su poznate po naročito svečanoj i nezaboravnoj atmosferi. Kod klubova u Beogradu je najbolje to što zavisno od toga kakvu muziku slušate i kakvu atmosferu volite, imate sasvim dovoljno izbora da pronađete baš onakvu vrstu žurke koju i inače volite.

Ogroman broj klubova u Beogradu zaslužan je za to što svako može da pronađe provod kakav mu odgovara po svim parametrima i to maltene svake noći, a naročito novogodišnje. Tada su otvoreni svi klubovi, a ugostitelji učine sve da dovedu što bolje muzičare, osmisle što bolji repertoar i učine sve da naprave što bolju atmosferu kako bi baš njihov klub bio vaš izbor za ovo veče.

Iskoristite priliku da upoznate klupsku scenu Beograda u svom najzanosnijem izdanju i uživajte u nezaboravnom novogodišnjem provodu! Ne zaboravite da se ne morate odlučiti za jedan – promena mesta na kome ćete provesti noć može dodatno da razigra vaš provod.

Doček Nove godine u kafani za nezaboravan provod

Kafana je odličan izbor lokacije za najmagičniju od svih noći za sve one koji vole veselu atmosferu, vrhunske gurmanluke, i naravno, zvuke tamburice i tradicionalne muzike.

Dok se u nekim kafanama uživa uz prijatnu i svečanu, ali mirnu atmosferu, prilagođenu ljubiteljima izvrsnih gurmalnuka uz sedenje i kvalitetan razgovor sa bliskom osobom, u nekima se atmosfera može porediti i sa klupskom – ispunjena je energičnom igrom, dobrom zabavom i muzikom koja svakom melodijom kao da zove na ples.

Zato i poštovalaci kafane ove noći mogu pronaći idealnu kafanu za sebe – veliki broj kafana pruža ogromnu mogućnost izbora. Vodite računa da na vreme odaberete u kojoj želite da dočekate Novu godinu, jer kafane za razliku od velikih klubova, a naročito svečanih sala, najčešće imaju manji kapacitet mesta, te je neophodno napraviti blagovremenu rezervaciju.

Kućna žurka kao idealna opcija za ljubitelje intimnije atmosfere

Ne volite veliku gužvu i želite da Novu godinu provedete sa manje ljudi, u dobro poznatom društvu i odličnoj atmosferi o kojoj ćete sami brinuti? Kućna žurka je idealna opcija za vas za savršen doček Nove godine!

Organizujte je sami ili otiđite kod prijatelja koji su već najavili da ove noći otvaraju vrata doma za goste – nećete se pokajati. Provedite Novu godinu sa poznatom ekipom, donesite dobro piće i poklon domaćinima i provedite se nezaboravno  – lako je!

Raspitajte se da li su domaćini predvideli dresscode i da li nekako možete pomoći oko organizacije, te i sami uzmite učešće u organizaciji proslave, čak i ukoliko je ne pravite u svom dom. Uživaćete!

Pa, koja od ovih opcija će biti vaš izbor za doček Nove godine?

Sigurni smo da ćete napraviti odličan i provesti se kao nikad do sad. Ne zaboravite da ponesete najvažniju stvar – dobro raspoloženje.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime