Grad Prokuplje obezbedio novogodišnje paketiće za najmlađe sugrađane

0

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Grad Prokuplje obezbedio je oko 2.000 novogodišnjih paketića za svoje najmlađe sugrađane. Podela se privodi kraju, tako da će danas i preostala količina novogodišnjih paketića doći do svojih korisnika. Spiskovi dece kojima su pokloni namenjeni, sačinjeni su u saradnji sa Centrom za socijalni rad, Crvenim krstom i predstavnicima mesnih zajednica.

Predstavnici Grada Prokuplja, članovi Gradskog veća, Katarina Veljović, Vladica Mladenović i Marko Kostadinović su već desetak dana na terenu, kako bi poklonima obradovali mališane, kako u gradskim mesnim zajednicama, tako i onima koji žive na seoskom području.

I pored otežanih vremenskih uslova, potrudili smo se da stignemo i do porodica u najudaljenijim planinskim selima, jer cilj nam je da poklone lično uručimo svakom našem malom sugrađaninu. Tako su pokloni Grada Prokuplja, osim u gradskim mesnim zajednicama, obradovali i decu u Žitnom Potoku i selima koja pripadaju toj mesnoj zajednici, onima u podjastrebačkom kraju i ostalim selima”, kazao je član Gradskog veća, zadužen za mesne zajednice, Vladica Mladenović.

Delegacija grada Prokuplja je i danas na terenu, gde će obilaziti porodice u mesnoj zajednici Toponica i darivati mališane, a kako ističu, u narednom periodu pažnju će pokloniti i drugim kategorijama stanovništva, posebno starijima i građanima slabijeg materijalnog stanja.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime