Gradonačelnik obišao više mesnih zajednica

0

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović danas je sa saradnicima obišao infrasturkturne radove u više mesnih zajednica. Medju njima je ulica u Donjem Stepošu koja od glavnog puta vodi do škole i crkve, dužine oko kilometar i po, a u Lipovcu od glavne ulice do Famovog pogona, čija je dužina oko 8 stotina metara.

U selu Trmčare radi se ulica i kanali pored reke, dužine 980 metara. Radiće se i u Omladinskoj u naselju Mudrakovac, dok su danas u toku bili i radovi u ulici Serafima Negotinca, dužine nešto više od 500 metara. U selu Koševi planirano je asfaltiranje dela naselja koje Koševe spaja sa selom Mačkovac, a u Globoderu jedna ulica i saniranje Doma kulture.U selu Pepeljevac saniraju se prostorije Mesne zajednice i radi se zdravstvena ambulanta. Za ovu svrhu meštani Pepeljevca i Grad Kruševac izdvojili su 5 milioan i 700 hiljada dinara.

Inače, kako se čulo ovom prilikom, svi radovi će početi odmah po stabilizaciji vremenskih uslova, a prema rečima prognostičara to će biti polovinom naredne nedelje. Za ove namene u prvom kvartalu 2016. Javno preduzeće „Putevi Srbije“ i Grad Kruševac izdvojili su 216 miliona dinara.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime