Humana muzička fantazija na harmonici u Prokuplju!

0

U okviru humanitarne turneje “Ljubav nije samo riječ”, evropski prvak u klasičnoj harmonici i član Rotaract Club Bijeljina Dušan Sekulić nastupiće sa svojim bendom, u sali Dom Kulture Prokuplje, 29. novembra od 20h.

Prokupačkoj publici pruža se prilika da uživa u raskošnim interpretacijama vanvremenskih kompozicija Baha, Bramsa, Mocarta, ali i u inovativnom i energičnom izvođenju obrada svetskih muzičkih hitova “Smooth Criminal”, “Master Of Puppets”, “Cry Me A River”, kao i jedinstvenim Dušanovim autorskim delima. Dolaskom na koncert Prokupčani se učestvuju u velikoj humanitarnoj akciji Rotaract kluba Prokuplje, jer je sav prihod od prodatih ulaznica namenjen za kompletno opremanje neophodnim rekvizitima prokupačkog Dečijeg hora “Sanjalice”, kao i projektu Rotarakt Kluba Bijeljina za opremanje igrališta na otvorenom za decu sa posebnim potrebama.

– Nakon nastupa u Melburnu, Sidneju, Tunisu, Beču, Pragu, Salzburgu, Milanu, Rimu, Frankfurtu, Minhenu i širom bivše Jugoslavije, maestro harmonike Dušan Sekulić sa još preko 10 izvođača će nastupiti i u Prokuplju! Zajedno sa gostima nastupiće i Dečji hor Doma kulture “Sanjalice” Prokuplje, kao i mnogi drugi. Očekuje nas muzički događaj godine u Prokuplju! Budi human i uživaj u jedinstvenom spoju zabave i umetnosti! – kažu iz Rotaract cluba Prokuplje.

Karte će se prodavati na biletarnici Doma kulture od 15. novembra po ceni od 500 dinara. Povodom ovog nesvakidašnjeg koncerta u našem gradu, razgovarali smo sa Dušanom Sekulićem. Priču o neobičnom muzičkom događaju “Accordion fantasy” i o ovom virtuozu na haronici čitajte sutra na Top novosti.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime