Komšije za primer – humanost na delu

0

Koliko je human Dragan Mitrović Kasandra pokazao je više puta kroz različite akcije počev od doniranja uskršnjih i novogodišnjih paketića deci iz OŠ „Milić Rakić Mirko“ u Donjem Kordincu i Bajčincu, do pomoći u uređivanju školskog dvorišta u Donjem Kordincu u više navrata i doniranja bicikla i sladoleda deci iz naselja.

Prošle godine je, na primer, prerušen u Deda Mraza posetio ove dve škole, doneo paketiće deci i uz velike vatromete najavio dolazak Nove godine. Ove godine, svoju humanost želi da iskaže na drugačiji način.

U Đurevačkom naselju, u kome živi, organizovao je svečanost za Badnje veče. Tada će biti podeljeno stotinak božićnih paketića za decu uzrasta do sedam godina, a sva deca iz naselja imaće ravnopravnu ulogu da oprobaju sreću i izvuku zlatnik iz pogače, koji je za ovu priliku kupio sam Dragan.

Pripreme su u toku. Dragan, kao domaćin ovogodišnjeg skupa, donirao je zlatnik, a  ima podršku i pomoć malih privrednika iz naselja, kao što su: Bojan Jovanović (Vulkanizer „Zoran“),  Srećko Stamenković (Autoprevoznik „Rile“), Petar Veljović (Pumpa „Pro Gas“), Davor Arsić (Pekara „Olimp“), Igor Ilić (Autoprevoznik „Giga“), Dejan Milosavljević (Autoprevoznik „Canko“), frizer Milan Ilić  i komšije Aleksandar Simonović i Biljana Bićanin.

Pozvani su svi ljudi dobre volje, stanovnici ovog naselja, da se priključe ovoj divnoj, humanoj akciji komšija za primer.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime