Komšije za primer – humanost na delu

0

Koliko je human Dragan Mitrović Kasandra pokazao je više puta kroz različite akcije počev od doniranja uskršnjih i novogodišnjih paketića deci iz OŠ „Milić Rakić Mirko“ u Donjem Kordincu i Bajčincu, do pomoći u uređivanju školskog dvorišta u Donjem Kordincu u više navrata i doniranja bicikla i sladoleda deci iz naselja.

Prošle godine je, na primer, prerušen u Deda Mraza posetio ove dve škole, doneo paketiće deci i uz velike vatromete najavio dolazak Nove godine. Ove godine, svoju humanost želi da iskaže na drugačiji način.

U Đurevačkom naselju, u kome živi, organizovao je svečanost za Badnje veče. Tada će biti podeljeno stotinak božićnih paketića za decu uzrasta do sedam godina, a sva deca iz naselja imaće ravnopravnu ulogu da oprobaju sreću i izvuku zlatnik iz pogače, koji je za ovu priliku kupio sam Dragan.

Pripreme su u toku. Dragan, kao domaćin ovogodišnjeg skupa, donirao je zlatnik, a  ima podršku i pomoć malih privrednika iz naselja, kao što su: Bojan Jovanović (Vulkanizer „Zoran“),  Srećko Stamenković (Autoprevoznik „Rile“), Petar Veljović (Pumpa „Pro Gas“), Davor Arsić (Pekara „Olimp“), Igor Ilić (Autoprevoznik „Giga“), Dejan Milosavljević (Autoprevoznik „Canko“), frizer Milan Ilić  i komšije Aleksandar Simonović i Biljana Bićanin.

Pozvani su svi ljudi dobre volje, stanovnici ovog naselja, da se priključe ovoj divnoj, humanoj akciji komšija za primer.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here