Humanitarna mafin žurka u Art pabu „Black fox“

0

Art PubBlack Foxi  „Srbija za mladeorganizuju mafin žurku u subotu 2.aprila u 21h. Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje podržava Art PubBlack Fox”. Ovog puta sav prilog ide za postavljanje video nadzora u Goraždevcu.

Zbog učestalih provokacija i oružanih noćnih napada na srpsko selo Goraždevac pored Peći, monasi manastira Visoki Dečani su u dogovoru sa predstavnicima sela pokrenuli inicijativu za prikupljanje sredstava za postavljanje kvalitetnog sistema video nadzora na glavnim saobraćajnicama u Goraždevcu. Ovo je zajednički projekat pokreta Srbija za mlade i  monaha manastira.

– Rešili smo da ne čekamo da neko nastrada da bismo reagovali. Zato se priključujemo akciji manastira Visoki Dečani pokrećemo prikupljanje sredstava za uvođenje video nadzora u selu. Za ceo projekat (kamere, bandere, sistem, postavljanje…) biće potrebno preko 40.000 evra, piše na zvaničnom sajtu Srbija za mlade.

Humanitarnoj akciji se ove subote priključuje i Art pab „Black Fox“, i to organizovanjem mafin žurke.

– Želimo da učestvujemo u ovoj akciji i učinimo nešto dobro za naše ljude u Goraždevcu. Opet, ovo je idealna prilika da se mladi ljudi okupe, zabave i učine veliku stvar. Mafini će se prodavati po ceni od 100 dinara, a celokupan prihod od prodaje ići će u humanitarne svrhe, kaže vlasnica paba Jelena Mitić.

Osim odlaskom na mafin žurku u subotu, Prokupčani se akciji mogu priključiti doniranjem dobrovoljnog priloga, odnosno uplatom na račun Srbije za mlade:

275-0010222160661-62 Societe Generale banka

Svaki iznos donacije biće transparento prikazan i imena svih donatora biće na spisku prilikom predaje sredstava monasima manastira Visoki Dečani.

Više o samoj akciji možete pročitati OVDE.

Autorka: Srbijanka Stanković

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime