I Epigenija uz Nikolinu!

0

PROKUPLJE: U petak 12. jula u 19h održana je još jedna akcija humatirnog udruženja EPIGENIJA. Akcija je bila posvećena Nikolini Josić i prikupljanju novca za njeno lečenje u Nemačkoj.

Sedmoro mladih umetnika napravilo je mali performans u pešačkoj zoni kako bi pomogli maloj Nikolini da uspešno nastavi lečenje koje nije nimalo jeftino.

– Potrebno je čak 100 000 evra. Zahvaljujući humanim ljudima i akcijama novac se polako prikuplja, ali je puna suma još uvek daleko. Želim da se zahvalim udruženju “Epigenija” koje je pružilo podršku mojoj Nikolini koja bije životnu bitku u Stutgartu u Nemackoj! Ovo je predivna ideja i drago mi je što se građani aktiviraju po ovom pitanju. Izuzetno mi je važno što na svakom koraku nailazimo na moralnu podršku.
Drago mi je što živim sa ovako savesnim i humanim ljudima koji su u svakom trenutku spremni da pomognu. Ovakvi postupci sve vreme dokazuju da Nikolina nije sama u svojoj borbi. – kaže Nikolinina tetka Jelena koja je akciju propratila i podržala.

– Izuzetno sam ponosna na sve koji su podržali ovu akciju kao i na učesnike ovog dešavanja, moje prijatelje, divne ljude. Cela ova priča je stvarno važna i mislim da svi treba da osećamo odgovornost i da se na bilo koji način uključimo u ovo. Ova akcija je samo prva od mnogih koje ćemo pokrenuti u ovu svrhu. Nećemo posustati sve dok ne ispunimo cilj do kraja – reči su Milene Perić, članice udruženja.

Pored građana, akciju su podržali Dom kulture, apoteka ,,Bulevar” i štamparija ,,Grafics”.

DONACIJE MIŽETE UPLATITI NA RAČUN 160-503232-88 ILI POŠALJITE PORUKU SA TEKSTOM 482 na broj 3030.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime