I mi u Prokuplju “Kaskadera” imamo!

0

Pozorišna premijera “Kaskader” okupila je Prokupčane još jednom u renoviranoj zgradi Doma kulture. Druga predstava Amaterskog pozorišta “Hranislav Dragutinović” nasmejala publiku. 

Sudbina propalog kaskadera i život iza scene komično su predstavljeni po tekstu Bratislava Petkovića, koji je režirao je Milan Ilić Trša. Ovom prilikom se uključio i veliki broj novih amaterskih glumaca.

– Pre svega hvala divnoj publici, koja je kao i uvek podržala naše napore i ispratila ono što smo uradili. Posebnu zahvalnost odajem svim učesnicima predstave, jer su izneli ceo projekat i maksimalno se potrudili da sve bude besprekorno, rekao je nakon premijere Milan Ilić Trša.

Imena bez kojih ova predstava ne bi bila uspešna su Zoran Radenković, Ivana Tasković, Aleksandar Jakšić, Predrag Slavković, Jovana Jašarević, Ivica Ilić, Srđan Baktijarević, Ljubiša Damnjanović, Mićko Kovačević, Aleksandra Momčilović. Za muziku se pobrinuo Boban Kostić, rasvetu Dragan Babić, aranžman Vitomir Mitić, a šminku je uradila Danijela Mitić. Milan Ilić Trša je uradio i scenografiju, a ovo je četvrta predstava koju je režirao.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here