Incident u kruševačkoj bolnici: Pijani vozač servirki polomio ruku

1

Vozač opšte bolnice u Kruševcu B.B. pijan je pretukao servirku ove bolnice Vesnu.S., saznajemo iz izvora bliskih policiji. Veći incident sprečen je samo zahvaljujući šefici i koleginici koje su pritrčale u pomoć i razdvojile nasilnika od žrtve.

Incident se dogodio u subotu u krugu bolnice oko 11,30, kada je pijani vozač nasrnuo na servirku i polomio joj ruku. O ovom incidentu obaveštena je i policija koja je brzo reagovala, došla na mesto događaja, izvršila uviđaj i privela pijanog vozača u policijsku stanicu. Slučaj je, međutim, brzo zataškan.

Povređena radnica Vesna.S. je zbrinuta na odeljenju ortopedije. Kako saznajemo, vozač B.B. je i ranije bio kažnjavan zbog nasilničkog ponašanja i konzumiranja alkohola u toku radnog vremena, zbog čega je najpre sa mesta vozača hitne pomoći prebačen na rad u kuhinji, a potom je ponovo postavljen za vozača koji hranu prenosi u krugu bolnice.

U međuvremenu, saopštenjem se oglasila i kruševačka bolnica čije saopštenje o ovom, nemilom događaju prenosimo OVDE

1 KOMENTAR

  1. Alkoholičar zaposlen kao vozač? Strašno!!!! Koga on da doveze hitno???!!!Samo u Srbiji je to moguće – nesposobni direktori, lažne diplome, korupcija, partijske veze!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime