Internetom protiv policijskog radara

2

Vispreni vozači sa teritorije Toplice dosetili su se kako da “doskoče” saobraćajnoj policiji i postavljenim radarima za konrolu brzine pa su formirali više grupa na društvenim mrežama i viberu sa kojih se vozači obaveštavaju.

Naime, izgleda da više nije tako efikasno čuveno “blicanje” kada vozači obaveštavaju jedni druge o saobraćajnim patrolama sa radarima koji kontrolišu brzinu kretanja vozila, pa su sada formirali i ovakve internet grupe.

Sa jedne od ovih internet grupa kažu da je ovakav način poprilično efikasan jer bilo koji vozač da prođe neku od “sačekuša” saobraćajne policije, obaveštava i po nekoliko stotina vozača koliko ih ima na ovim internet grupama tako da je veliki broj njih unapred upoznat o postavljenim radarima na putevima u Topličkom okrugu.

Najnovije vesti iz Prokuplja možete pročitati OVDE

Vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

2 KOMENTARA

  1. Koje gluposti, ljudi, MUP R. Srbije godinama unazad, svakodnevno na svom portalu obavestava sve gradjane u Srbiji, na kojim deonicama, kojih puteva, pa cak i u kom vremenu ce se vrsiti radarska kontrola, za svaki grad u Srbiji …

  2. Gluposti. Vozači upozoravaju jedni druge ablendovanjem farova. Zbog toga se policijske patrole koje kontrolišu brzinu radarom ne zadržavaju dugo na jednoj deonici. Ako se tu zadržavaju nekoliko sati, to znači da imaju zadatak da kontrolišu i druge stvari. Džaba ti internet ako ti ne radi far, ili ti je istekao rok na Prvoj pomoći, ili slično.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime