Istraga za brutalno prebijanje kruševačke srednjoškolke

0

Više javno tužilaštvo u Kruševcu dalo je nalog sudiji za pripremni postupak da povede istragu o prebijanju M. I. (15), učenice Hemijsko tehnoloske škole koju su 3. septembra ispred kruševačke Hale sportova pretukle vršnjakinje M. J , A. A. i K. D. , o čemu su mediji s pravom brujali prorteklih dana. Jer, video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama šokirao je javnost.

Roditelj prebijene M.I., R. Isailović, šokiran onim što se dogodilo njegovoj ćerki, podneo je prijavu Prosvetnoj inspekciji, u kojoj je detaljno opisao šta je prethodilo tuči kod Hale sportova.

On je naveo da je učenica D.K, već drugog dana školske godine napala njegovu ćerku i pretila da će joj polomiti nokte, a čupala ju je za kosu. Sutradan, 3. septembra u učionici M.I. došla je ponovo D.K i pretila M.I., zakazujući joj dvoboj.

Po završetku časova, sačekala ju je ispred škole sa rečima: „Nemoj slučajno da si pobegla!“ i ponovila pretnje, navedeno je u prijavi.

– Po okončanju istrage koju će voditi sudija za maloletnike u pripremnom postupku, Više javno tužilaštvo odlučiti šta dalje, kazao nam je Miodrag Surla, viši javni tužilac u Kruševcu.
U
Hemijsko tehnološkoj školi, a ni u Školskoj upravi Kruševca niko ne želi s tim u vezi bilo šta dalje da izjavljuje za medije, pa nam nije ni potvrđeno ni demantovano da je u školi izrečena bilo kakva kazna mladim kik bokserkama, akterkama nemilog dogadjaja.

Potvrđeno nam je samo da jedan od roditelja jedne od maloletnica radi u opštini.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime