Izbori u Kuršumliji: Prestavljamo izbornu listu grupe građana Spasimo Kuršumliju vreme je

5

U nastavku predstavljanja izbornih lista i kandidate za odbornike na lokalnim izborima u Kuršumliji koji su zakazani za nedelju 21. juna, danas vam predstavljamo izbornu listu, kandidate za odbornike i program izborne liste grupe građana “Spasimo Kuršumliju vreme je – Nebojša Krstić” koja se na glasačkim listićima nalazi pod brojem četiri.

(Zakupljen prostor)

5 KOMENTARA

  1. Ma koje glasanje bre,nijedan glas nece dobiyi nijedan kandidat,OSTAVISE ove ljude u Kopaonik bez dinara,svi dobise izostale plate samo ovima sto rade nedadose a nadaju se glasovima.

  2. Gospodjo Gradjanka ,vi necete sa Krstica na blokadu a hocete pare vidite li da nemoze.I dalje verujete onima koji su vam uzeli i uzimaju i dalje vas lazu a vi im verujete .Nemorate nikom da date glas to je vase gradjansko pravo

  3. Dospodjo Gradhanja,pa nije ni cudo sto niste uzeli lare kad vi neznate ni kako se zovete.Svi koji su se upisali kod Krstica bjce u celostj isplaceni,a vi i dalje verujte vasim direktirima.Ovo nije Krsticeva reklama uskori ce te se uverite pa ce ipet da vam neko bude kriv.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime