Izraelski specijalac obezbeđuje Cecin koncert u Kruševcu

0

Izraelski specijalac borilačkih veština, major u rezervi Avi Nardia, po drugi put je boravio u Kruševcu gde je između ostalog razgovarao sa gradonačelnikom Kruševca Dragijem Nestorovićem i o obezbeđenju novogodišnjeg koncerta Svetlane Cece Ražnatović.

Avi Nardia, bio je pripadnik specijalnih policijskih jedinica, a svoje profesionalno iskustvo pretočio je u potpuno novu borilačku veštinu – kapap, koja predstavlja mešavinu više sportskih disciplina ( boks, karate, rvanje, dzudo, uz mogućnost korišćenja oružja, odnosno borbenog pucanja).

Brojne godine provedene u bezbednosnim službama donele su mu zavidnu reputaciju u međunarodnim krugovima, a pomoć i podršku pružiće i Gradu Kruševcu.

Dogovori u Gradskoj upravi u Kru[evcu odnosili su se na organizaciju predstojećeg, Novogodišnjeg koncertnog spektakla na Trgu kosovskih junaka, gde se očekuje više desetina hiljada ljudi, a bilo je reči i o pravcima buduće saradnje.

Kao što je najavljeno, novogodišnji koncert Svetlane Cece Ražnatović u Kruševcu biće nezapamćen do sada. Organizatori očekuju oko 100 hiljada ljudi, koji će uz vruću rakiju i druge tople napitke obezbediti Hotel ,,Rubin,, , a vatromet je dar Fabrike Trajal za nastupajuću najluđu noć pod Bagdalom.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime