Ja letim, a ti šta čekaš?

1

Ove jeseni  Prokupčani će moći da postanu ptice, jer se otvara prvo paraglajding poletište u Prokuplju, i to iza Hisara, pored Bolutskog kamena. Udruženje ekstremnih sportova Toplice organizuje 30. septembra takmičenje u preciznom sletanju, a pored paraglajdera prokupačkim nebom će leteti para motori, zmajevi i ultra lake letilice.

Ovaj spektakl na nebu okupiće u našem gradu profesionalne paraglajdiste sa celog Balkana, a pored solo letova, biće i tandem letova paraglajderom.

– Ukoliko znate nekoga čiji bi san bio da poleti paraglajderom Udruženje ekstremnih sportova Toplice pruža mogućnost da mu taj san i ostvarite. Sve što treba da uradite jeste da pošaljete sliku sa imenom i prezimenom osobe koja želi da leti u inbox stranice. Sve slike biće objavljene na stranici UEST-a, a slika sa najviše lajkova dobija poklon let paraglajderom. Poletite i Vi, ispunite svoj san! – poručio je predsednik Udruženja Saša Miljković.

Pobednik će moći da leti besplatno upravo 30. septembra  na dan otvaranja poletišta. Svoju fotografiju možete poslati u inbox fejsbuk stranice Udruženje ekstremnih sportova Toplice, čiji članovi poručuju: Usudi se! Budi svoj! Budi ekstreman!

 

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime