Jesenje čarolije u Art pabu “Black fox”

0
Foto: Lia Griffit, Facebook.com

Nova sezona besplatnih kreativnih radionica počinje u Art pabu “Black fox” ove nedelje, i to duplom kreativnom radionicom. Time se nastavlja sada već prepoznatljiv talas kreativnosti i svega drugačijeg, koji u ovom pabu promovišu.

Radionica počinje u 15h i trajaće do 17h, u nedelju 8. oktobra i biće posvećena jeseni.

– Posle pauze tokom letnjih meseci, vreme je za nove kreativne pohode. Tako da smo u nedelju rešili da pokrenemo malene drugare. Plodovi jeseni će biti fino iskorišćeni u kreativne svrhe. Uglavnom ćemo od šišarkica i tkanine praviti razne životinjice. U drugom delu radionice, dečica će smišljati pesmice i pevati ih, tako da veselo zaokružujemo vikend – rekla je Jelena Mitić, vlasnica paba.

Roditelji mogu i ne moraju poneti materijal za radionicu. Iz paba poručuju da bi makaze, lepak, filc, papir u boji ili tkanina koja bi poslužila za radionicu olakšale malim kreativcima, ali da nisu u obavezi da ga ponesu. Vodeći se motom: “Možemo da pravimo dobre priče zajedno”, kao i prethodne godine, sa decom će raditi Ivana Ivković, Marija Okičić, Miloš Šubaranović i Jelena Mitić.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime