JOŠ DA ZASIJA!

2

PROKUPLJE: Novoizgrađena pešačka staza ispod zgrade Gradske uprave, zasijaće u pravom smislu te reči, jer su u toku završni radovi na postavljanju rasvete, prenosi Služba za odnose sa javnošću i protokol grada Prokuplja.

Kako ističu nadležni u JKP „Hameum“, zaposleni u elektro jedinici su radove na osvetljenju novog stepeništa započeli još pre desetak dana, ali kako su se paralelno odvijali i drugi radovi vezani za završetak kompletne izgradnje, postavljanje rasvete povremeno je odlagano.

-Radove na postavljanju rasvete na novoj pešačkoj stazi, kao i rekonstrukciju rasvete na postojećem stepeništu ispod zgrade Gradske uprave, naše preduzeće obavlja u okviru redovnog održavanja javnih površina. Rekonstrukcijom dotrajalih svetiljki u parku Gradske uprave, gde su postavljeni novi stubovi sa svetiljkama, kao i izgradnjom rasvete na novoizgrađenoj stazi, obezbediće se kompletno osvetljenje ovog dela grada. – kazala je v. d. direktora JKP „Hameum“ Radmila Perić.

Inače, građani već uveliko sa zadovoljstvom koriste novu pešačku stazu, koja im je oduvek bila omiljena destinacija jer znatno skraćuje put do centra grada, radnih mesta, škola.

2 KOMENTARA

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here