Još jedna humanitarna akcija Sindikata „Nezavisnost“ Leoni

0

Članovi Sindikata „Nezavisnost“ Leoni juče su bili u poseti Dnevnom boravku „Sunce“ u selu Vodice i tom prilikom svoj deci podelili novogodišnje paketiće.

– Naše prijateljstvo sa decom iz boravka „Sunce“ traje već godinu dana i ovo je samo jedna sitnica koju u ovom trenutku možemo učiniti za njih. Deca naših članova takođe dobijaju paketiće i samo smo želeli da radost Nove godine podelimo i sa decom iz boravka „Sunce”, rekao je Saša Ilić, zamenik predsednika Sindikata.

Sindikat „Nezavisnost“ fabrike Leoni jedan je od najvećih sindikata na jugu Srbije. Osim svojih osnovnih aktivnosti, zaštite prava radnika, samo u toku protekle godine imali su nekoliko humanitarnih akcija: poklon donaciju Odeljenju pedijatrije prokupačke bolnice u vidu plazma televizora za mališane na lečenju, akciju dobrovoljnog davanja krvi, donaciju laptopa organizaciji FEDES za prvo mesto na konkursu, kao i donaciju logopedskog pomagala boravku „Sunce“.

– Mi rušimo dogmu klasičnog sindikata i u dogovoru sa našim članovima nastojimo da pomognemo ljudima ili organizacijama kojima je pomoć potrebna. Naravno, koliko smo u mogućnosti. U svakom slučaju, naš fokus je na deci, rekao je Ilić.

Sindikat se pojavljuje kao jedinstven primer zajednice koja želi da pomogne. Kako navode, i u narednoj godini planiraju da nastave sa humanitarnim akcijama, sa ciljem da u humani rad uključe što više ljudi koji su u mogućnosti da pomognu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime